My eyes are blind.
My life is blind.
I am naked.
My body is tired.
My dreams are tired.
I am mad.
My mind is absent.
My heart is absent.
I am lost.
My soul is dead.
My hours are dead.
I am alone.
My wishes are invisible
Because my mirror broke.
BY Ivan de Oliveira Melo