Ka tem luz sukuru fitxadu
Nem pa Palu, nem pa Manuela
Fogon na panela ... n sendi vela
Ka tem luz, forti maltratadu
Ka tem luz, txam ba dinuncia
Baxu praia faltas matam
Raiba pertam, lagua fogam
Si odju pidi studa? Abrununcia!
Ka tem luz...ma si pagadu?
Suluson ka podogo
Nem dinheru ki sta guardadu
Nu kaba faxi ku es dismandu
Suluson e djunta mo
Nhos diskulpam si n ka malkriadu
Versos que escrevi há uns meses em protesto contra os cortes de energia na cidade da Praia.
(Novamente em crioulo)