(presságio mui secreto e guardado de El Gatu Pyngadu)
economia de miséria absorvente como bactéria galdéria e negligente baseada em filosofia perfumada a sacrificar o gélido sustento aborrecimento da esmifrada e humilde anatomia mais a fanfarra amarga a abrilhantar.