quero mais que este doce queime,
talhe e vire algo ressecado
a sapecar tua boca indecente
e necessites de mim a besuntar-te
antes que este ardor te arrase,
antes que esta dor aumente,
antes que desande meu charme
antes que teu amor se ausente...
Fungos Astrais