Son suet sohlo luza oralc ogevan mun ohnos orar éta soa snifoc od odnum e otnis amu zap àl od odnuf euq em zaf rativel éta oa uéc atlovne mun orbur uév e an amla odut oa uél euq o euq é uem é uet!
Otium adagirbo agima esilraM. E otsi zaf rarbmel aleuqa eirés alohnapse «oãrev luza» edno amu zev so soduim mavatse an aiarp e marevloser ralaf odnop sa sesarf oa oirártnoc e méugnin so aibecrep. OtsI mébmat é omitpó arap raticrexe a etnem!